Sidor

Familjen Nyström

Familjen Nyström

lördag 17 november 2012

Tävling!!

Det är snart jul, och snart har virk-kompisars blogg funnits i 1 år. Detta tycker jag och Konrad ska firas på bästa möjliga sätt, nämligen med en tävling.
Det du kan vinna är detta:





Ett mobilfodral med trähjärta.
Fodralet virkas efter storleken på din mobil och i valfri färg, och med helt egen vald inskription  i trähjärtat. Kanske vill du ha dina barns namn i hjärtat, eller namnet på din livskamrat, kanske väljer du istället ett ord som betyder mycket, eller ett kortare ordspråk...det är du som bestämmer.
Fodralet kommer du att ha i brevlådan i god tid innan jul!

Så ta chansen och var med och tävla. Endast ett fodral kommer att lottas ut bland er som deltar.
Tävlingsreglerna är enkla:

1. Leta upp virk-kompisars sida på facebook, kommentera tävlingsinlägget med vad du vill ska stå i hjärtat om det är du som vinner.
2.Dela tävlingsinlägget till din egen tidslinje.

Enkelt eller hur? Och när du ändå är inne på virk-kompisars egen facebook-sida får du gärna "gilla" virk-kompisar, för det är sånt vi virk-kompisar gillar;))

Är det så att du inte finns med på facebook så går det också bra att skicka ett mail till mig och berätta vad du vill ska stå i hjärtat om du vinner. Mailet skickas till carin.nystrom@hotmail.com

Tom lördag 1 december har du på dig att tävla. På 1:a advent kommer jag att slumpvis dra en vinnare som jag kontaktar via meddelande på facebook eller via mail.

LYCKA TILL!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar