Sidor

Familjen Nyström

Familjen Nyström

onsdag 22 augusti 2012

Baby converse-specialare...

Jag och Konrad har de senaste dagarna konstaterat att sommaren nog är slut, och det är väl att hoppas på för mycket att en värmebölja ska ge oss medelhavsklimat i september som plåster på såren efter denna regniga blåsiga sommar...;)
Men vi ska inte klaga, vi har tillbringat många härliga dagar på sjön och solen behöver ju inte alltid skina för att semester och lediga dagar ska kännas som mumma för själen;)
Men nu när hösten börjar närma sig känner virk-kompisar att det är dags att på allvar sätta igång med virkandet igen. Och det efter en sommar då vi virkat väldigt lite! Faktiskt är det så att jag och Konrad till och med funderat på att lägga virkandet på hyllan ett tag fram över...men det känns onekligen lite tråkigt...vad gör man om man inte virkar liksom??? Ja, ni virk-tokiga därute fattar nog vad jag menar, är man fast i virkträsket är det minst sagt besvärligt att kravla sig upp därifrån!!
Så därför tänkte vi rivstarta höstvirkandet med ett gulligt specialerbjudande:
Vad sägs om att köpa baby converse-skor här på bloggen eller via facebook för 125kr + 12 kr frakt... i vanliga fall kostar de 165 kr + frakt!
De finns i två stl: 0-3 mån och 3-6 mån. Jag virkar dem i 100 % bomull så att det ska kännas riktigt mjukt och skönt för små bebisfötter.
Så är du gravid, precis får barn eller barnbarn eller barnbarnsbarn eller bara vill ha jättesöta små skor att hänga som prydnad (jodå, det finns de som faktiskt vill det...min mamma har tex ett par rosa hängandes i sitt sovrumsfönster;) så tycker jag att du ska slå till.
From idag tills sista september har du på dig att beställa till detta pris, sedan kostar de återigen 165 kr!!
Tveka inte, slå till bara!!
Som vanligt kan du maila din beställning till: carin.nystrom@hotmail.com, eller lämna ett meddelande på virk-kompisars facebooksida=)

Här kommer lite bilder på skor som andra har beställt tidigare:
Och titta gärna in på vår facebook-sida och gilla oss...sånt gillar vi <3




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar