Sidor

Familjen Nyström

Familjen Nyström

måndag 30 januari 2012

Alla hjärtans dag-erbjudande!!

Hej alla virk-kompisars vänner!!
Om bara ett par veckor är det alla hjärtans dag och vad kan väl vara mera personligt och kärleksfullt än att ge bort en virkad docka till någon du tycker om? Dockorna är personligt utformade, du väljer hur de ska se ut... kanske en avbild av den du älskar eller varför inte ge bort en docka av dig själv för att ständigt påminna om din kärlek=)
För att fira alla hjärtans dag lite extra fira detta lite extra kommer jag här med ett specialerbjudande som bara gäller from 30 januari tom 14 februari...

För varje docka du beställer mellan denna tidsperiod får du femtio kronors rabatt. Ordinarie pris är 200 kr. Om du dessutom är supersnabb på att beställa och är bland de fem första får du med ett virkat rött hjärta till din docka... så var lite snabba nu!!

Tänk på att dockorna virkas efter inkommen beställning och detta tar lite tid i anspråk, så om du vill vara säker på att kunna ge bort din docka som alla hjärtans dag-present bör du beställa innan 9 februari.
Beställningarna skickas med brev om vi inte kommer överens om något annat och en avgift på 15 kr för porto tillkommer isåfall.

Jag ser fram emot era beställningar, och vill ni ha ett hjärta så skynda på!!
Maila beställningar till: carin.nystrom@hotmail.com beskriv hur din docka ska se ut!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar